ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in info

Γεωργοπούλου φωτογραφίαΗ Αναστασία Γεωργοπούλου γεννημένη στο Λουτράκι Κορινθίας, απέκτησε το 2007 πτυχίο από τη σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Πατρών στο τμήμα Χημείας. Της απονεμήθηκε κατόπιν εξετάσεων υποτροφία 4ετούς διάρκειας για εκπόνηση της διδακτορικής της διατριβής στο Ινστιτούτο Επιστήμης Υλικών του ΕΚΕΦΕ ¨ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ¨ και το 2011 ανακηρύχθηκε Διδάκτορας του Τμήματος Χημείας Πανεπιστημίου Πατρών. Συμμετείχε στην 6μηνη εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών στο Εργαστήριο Ανόργανης Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών για το μάθημα «Ανόργανη Χημεία ΙΙΙ» και παράλληλα εργάστηκε σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης καθώς και στην προετοιμασία φοιτητών για κατατακτήριες εξετάσεις. Έχει στο ενεργητικό της δημοσιεύσεις σε ξένα περιοδικά ενώ συμμετείχε σε πολλά συνέδρια «Ιατρικής Χημείας : Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Φαρμακευτικών Προϊόντων», «Πράσινης Χημείας και Βιώσιμης Ανάπτυξης» και «Κρυσταλλογραφίας Μαγνητικών Υλικών». Από το 2013 έως σήμερα έχει λάβει Μεταδιδακτορική Υποτροφία (PostDoc) η οποία εκπονείται στο ίδιο εργαστήριο που πραγματοποίησε τη διδακτορικής διατριβή. Έχει τις γνώσεις και την αφοσίωση να καταφέρει κάθε μαθητή/τρια να αγαπήσει την Χημεία όπως εκείνη και να υλοποιήσει κάθε στόχο του.

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΗ Αγγελική Θεοδώρου αποφοίτησε το έτος 1998 από το  Τμήμα Χημείας, Πανεπιστημίου Πατρών με γενικό βαθμό ‘’Λίαν Καλώς’’ και το έτος 2001 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο  Μεταπτυχιακό πρόγραμμα « Εφαρμογές στις Βασικές Ιατρικές Επιστήμες» με κατεύθυνση : Παθοβιοχημεία, Τμήμα Ιατρικής,Πανεπιστήμιο Πατρών με γενικό βαθμό ‘’Άριστα’’.

Συμμετείχε σε δύο ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Πατρών, μέσα από τα οποία διετέλεσε την ερευνητική της δραστηριότητα στα εξής αντικείμενα:

 Οκτώβριος 1996 – Ιούνιος 1998: Διπλωματική εργασία με θέμα: « Μελέτη της αλληλεπίδρασης της πρωτείνης 148kDa (CMP) με σύμπλοκα ΠΓ-Υ.Ο-Σ.Π απομονωμένα σε φυσιολογικές συνθήκες

 Οκτώβριος 1998 – Ιούλιος 1999:Ερευνητική εργασία με αντικείμενο « Απομόνωση και καθαρισμός του Αντιγόνου-ΤΙΝ (Tubulointerstitial Nephritis Antigen), σε φυσιολογικές συνθήκες

 Οκτώβριος 1999 – Ιούνιος 2001: Μεταπτυχιακή Ερευνητική Εργασία με θέμα: «Χαρτογράφηση λειτουργιών Αντιγόνου-ΤΙΝ».

Έχει συμμετάσχει σε 6 επιστημονικά συνέδρια και σε δύο ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Επαγγελματικά έχει 10ετή εκπαιδευτική εμπειρία (στο αντικείμενο της Βιολογίας) σε φροντιστήρια στην Κορινθία όπως και συνεργασία με τα δημόσια ΙΕΚ Κορίνθου – Λουτρακίου.

 

Δημόπουλος ΦωτογραφίαΟ Δημόπουλος Θανάσης είναι μηχανικός πληροφορικής Τ.Ε  με ειδίκευση στην πληροφορική στην εκπαίδευση. Κατέχει πιστοποιητικά κατάρτισης στην «Διδακτική της Πληροφορικής» και στις «Εφαρμογές των GoogleAppsστην Εκπαίδευση». Επίσης παρακολουθεί μεταπτυχιακές σπουδές στο ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2009 μέχρι σήμερα έχει υπηρετήσει την δημόσια και ιδιωτική δευτεροβάθμια και μεταλυκειακή εκπαίδευση. Έχει γράψει πλήθος διδακτικών σημειώσεων για τα αντικείμενα που έχει διδάξει.

 

 

 

Καγιάρας ΦωτογραφίαΓεννηθής το 1986 ο Καγιάρας Αθανάσιος έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Βραχάτι Κορινθίας όπου και τελείωσε τη βασική του εκπαίδευση.  Σπούδασε και έζησε στην Αθήνα για 10 χρόνια. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης της ΑΣΟΕΕ το 2008 ενώ συνέχισε τις σπουδές του ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Οικονομικής επιστήμης 2 χρόνια αργότερα με κατεύθυνση Οικονομική Θεωρία. Ακολούθως έγινε δεκτός στο ίδιο πανεπιστήμιο ως υποψήφιος διδάκτωρ όπου μέχρι και σήμερα παραδίδει μαθήματα σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Πλήρης γνώστης του αντικειμένου του το 2012 επεκτάθηκε κ επαγγελματικά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη όπου παρακολούθησε σεμινάρια για την «Αναγνώριση και ορθή αντιμετώπιση παιδιών με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες» οργανωμένα από ιδιωτικό κέντρο εκπαίδευσης. Έχει πλήρεις μηχανογραφημένες σημειώσεις Το 2013 έγινε μέλος της ομάδας του φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης «Έυστοχο» στο Λουτράκι με στοχο να εργαστεί σε ένα ευχάριστο κ δημιουργικό περιβάλλον στο πλευρό των παιδίων για την επιτευξη των στόχων τους.

 

ΚΟΥΣΙΑΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΗ Κουσιαρή Μαρία γεννήθηκε το 1983 στο Λουτράκι Κορινθίας, όπου και δραστηριοποιείται τα τελευταία δέκα έτη. Είναι πτυχιούχος Φιλόλογος, απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Μετά το πέρας των σπουδών της παρακολούθησε ετήσια Σεμινάρια Μαθησιακών Δυσκολιών – Ειδικής Αγωγής και Σχολικής Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η ίδια είναι γνώστης της Ελληνικής Νοηματικής γλώσσας και γραφής των τυφλών (Braille).